• linkedin
  • youtube

Kikiina i le Canton Fair: Runtong Co. Ofoa'i le To'atele ma Mea Manaia seevae!

Fa'aaliga1
Fa'aaliga2
Fa'aaliga

Fa'apea o ai na gaoia le fa'aaliga i le vae lona tolu o le Canton Fair?Ioe, e leai lava se isi ae na o le Kamupani a Runtong, o lo'o luluina le vaaiga o seevae i totonu o latou seevae, pulumu seevae, fa'aiila seevae, seevae seevae, ma nifo seevae!Mai le aso 31 o Oketopa e oo i le aso 4 o Novema, na fa'atutu ai e nei ali'i le faleoloa i le booth 4.2NO4, ma fa'apea, na moli!

Vaai faalemafaufau i le mea lenei: fa'amama fa'alelei e alu ai ou vae i le "ahh," pulumu e fa'aliliuina ai le fa'amama seevae i se ata, fa'aiila e sili atu le susulu o au kiki nai lo lou lumana'i, o la'au e fa'atutu lelei au pepe, ma seu mo na seevae mata'utia. -tuuina-i taimi.Na maua uma e Runtong Co.!

Ma le motu o tagata?Oi, sa latou fiafia i ai!O tagata fa'atau mai Europa, Amerika, ma Sasa'e Tutotonu na le mafai ona lava.O le potu o Runtong e pei o se maneta, e tosoina i totonu o tagata uma e manana'o i seevae sili ona manaia, sili ona lauiloa i luga o le poloka.

O le pisapisao o mea a Runtong sa matua moni lava!O loʻo faʻasalalau mai ni poloaiga, ma o loʻo pisi le 'au a le kamupani e talatalanoa i luga ma paʻaga faʻamoemoe mai i itu uma o le faafanua.O Mr. Zhang, le pule sili, sa le mafai ona taofi le ataata, ma fai mai, "Na matou tuituiina! O a matou mea e le na o seevae, ae o se olaga ola!"

O lea la, o le a le isi mea mo Runtong Company?Ia, o le pule i le lalolagi, e mautinoa lava!O lo'o latou fa'amanuiaina lenei Canton Fair ma tamo'e fa'atasi, sauni e fa'ato'ilaloina loto (ma alofivae) o tagata e fiafia i seevae i so'o se mea.Va'ai, lalolagi, Runtong Co. ua fa'atupula'ia!


Taimi meli: Nov-01-2023