• linkedin
  • youtube

High-Fives ma Kata Pisinisi Tele - Runtong Rocks le Canton Fair!

Fa'aaliga1
fa'ailoitusi_20231103170747

O le 130th China Import and Export Fair, pe e pei ona matou taʻua - o le Canton Fair Extravaganza, na afifi i se paʻu, ma o Runtong o le olaga o le pati!Lima aso o gaioiga e le tu'u, talie, ma le tele o le fiafia i a tatou oloa mataʻina - o loʻo matou pisapisao pea i le fiafia!

O le matou faleoloa i le China Import and Export Fair Complex o le nofoaga e tatau ona i ai.Sa lolofi mai tagata, pupula mata, ataata i o latou foliga, ma le fia iloa moni po o le a le mea sa i o matou lima.Spoiler alert: O se mea manaia tele!Mai masini fou e o'o atu i mamanu fa'anoanoa, na matou maua uma.

Ae sa le na o le tatou faaalialia.Oi leai!O se auala e lua itu o le ofoofogia.Na osofaʻia i matou e tagata asiasi i fesili, faʻafetai, ma kata pisinisi - tele naua!Sa pei o se fa'atauga fa'atau pepa.Ua avea nei i matou ma tagata fa'amaualuga e ona se fo'i fa'ailoga e mafai ona fa'atusalia se Vegas poker pro.

Na mu le matou 'au, fa'atasi ma le malosi ma tagata uma na soso'o mai.Na fa'alogoina le 'ata, na mapuna a'e manatu, ma sa faia feso'ota'iga.Matou te le na o le Wi-Fi iinei - o loʻo matou talanoa e uiga i na fesoʻotaʻiga moni a tagata e faʻafiafia ai pisinisi.

A'o pa'ū le pupuni i luga o lenei asiosio o se mea na tupu, o loʻo tietie maualuga Runtong i luga o le galu o le lelei.E le na'o i matou o ni tagata fa'aalia;o i matou o tagata fai manatuaga.O le Canton Fair o se faʻalavelave, ma o loʻo matou aveina lena malosi i le lumanaʻi, sauni e faʻatoʻilaloina maketi ma faʻateleina uo i luga o le ala!


Taimi meli: Nov-04-2023