• linkedin
  • youtube

Le Malaga o le Olimipeka: Laa i le Silisiliese

O le Olimipeka-1

 

O tausaga uma e fa, e aufaatasi ai le lalolagi i le faamanatuina o afeleti ma agaga faaletagata i Taaloga Olimipeka. Mai le sauniga mata'ina o le tatalaina i tauvaga mata'ina, o le Olimipeka o lo'o fa'atusalia ai le tumutumu o le ta'aloga ma le fa'amaoni. Ae ui i lea, i le lotolotoi o le matagofie o lenei faʻalavelave faʻavaomalo, o loʻo i ai se mea e masani ona le amanaiaina ae taua tele o loʻo faia se sao lemu ae taua i le faʻatinoga o tagata taʻalo: o latou seevae.

Vaai faalemafaufau o le tu i le laina amata o se malafoni, po o le nofo i luga o le paleni ave i ta'aloga. O seevae sa'o e mafai ona faia ai le eseesega i le va o le manumalo ma le toilalo. A'o toleni malosi le au ta'a'alo mo le tele o tausaga e o'o atu i Ta'aloga, o la latou filifiliga o seevae e avea ma filifiliga taua. O i'inei e la'a mai ai le fa'aofiofi fa'amaualalo ae malosi.

Insolesatonu e foliga mai o se mea itiiti, ae o lo latou aafiaga e loloto. Latou te tuʻuina atu le lagolago taua ma le faʻafefe, fesoasoani i tagata taʻalo e onosaia le malosi o manaʻoga faaletino oa latou taʻaloga. Pe fa'afefete'i i le ta'aloga ma le malae, fa'amautu le tulaueleele i ta'aloga, po'o le fa'aleleia atili o le malosi i le pasiketipolo,totonugalemue fa'atulagaina ina ia fetaui ma mana'oga fa'apitoa o tagata ta'a'alo ta'itasi ma ta'aloga.

Fai i le au sprinters, mo se faataitaiga. O latoutotonugalemuua mamanuina e fa'ateleina le toe fa'afo'i mai o le malosi, e tu'uina atu ai ia i latou le fa'ateleina o le saoasaoa a'o latou taufetuli aga'i i le tini. I le taimi nei, i taʻaloga e pei o faʻataʻavalevale,totonugalemumaua le fa'amafanafanaga talafeagai ma le sa'o mo le fa'atinoina o gaioiga lavelave ma le sa'o.

O tekinolosi i tua atu o nei insole o loʻo faʻaleleia pea. E galulue fa'atasi le au inisinia ma saienitisi ta'aloga e atia'e mea e mama ae umi, fa'alogo ma lagolago. O suʻesuʻega taʻitasi e aumaia ai faʻaleleia atili i le faʻatinoga, tuleia tuaoi o mea e mafai ona ausia e tagata taʻalo.

I tua atu o galuega,totonugalemue atagia mai ai fo'i aga fa'aleaganu'u ma fa'atekonolosi. O nisi o lo'o fa'aalia mamanu na fa'aosofia e tufuga fa'aleaganu'u, a'o isi o lo'o fa'apipi'iina mea fa'apitoa e pei o le carbon fiber po'o le foam manatua. O tagata ta'a'alo e masani ona iai ni insole fa'aleaganu'u e fa'apipi'iina i fa'ailoga tulaga ese o latou vae, e fa'amautinoa ai le fetaui lelei ma le fa'aleleia atili o le fa'atinoga.

E le gata i lea, o Taaloga Olimipeka e avea o se faʻaaliga mo mea fou i mea tau taʻaloga. O kamupani seevae e tauva e faaauupegaina tagata taaalo i seevae sili ona maualuga matotonugalemu, fa'aoso felafolafoa'iga e uiga i le sa'o ma le manuia fa'atekonolosi. Ae, i le lotolotoi o nei talanoaga, e tasi le mea o loʻo manino pea: o insoles e le naʻo mea faʻaoga ae o meafaigaluega taua i le sailiga a se tagata taʻalo mo le sili.

A o tatou maofa i galuega faatino o le malosi, alofa tunoa, ma le tomai i le taimi o le Olimipeka, ia tatou talisapaia foi toa e le o tautaua i lalo ifo o vae o tagata taaalo—o seevae e lagolagoina o latou laa uma ma oso atu i le mamalu. Atonu e laʻititi laʻei, ae o lo latou aʻafiaga i le faʻatinoga e le mafaitaulia. I totonu o ta'aloga o Ta'aloga Olimipeka, lea e saofagā ai fa'amatalaga uma i le mata'ina, e tu maualuga isole e fai ma molimau i le sailiga o le tulaga lelei ma le sailiga mo lena la'a atoatoa i le manumalo.


Taimi meli: Iul-31-2024