• linkedin
  • youtube

E fa'afefea ona galue le welly boot jack?

O seevae o Ueligitone, e lauiloa o “wellies,” e alofagia ona o le tumau ma le tetee i le tau. Ae ui i lea, o le aveeseina o nei seevae faʻapipiʻi pe a uma se aso faʻaoga e mafai ona avea ma luʻitau. Ulufale i le welly boot jack - o se meafaigaluega fa'atauva'a ae e mana'omia e fa'afaigofie ai lenei galuega.

seevae seevae

Fuafuaga ma Galuega

O se vaieliseevae seevaee masani ona fa'aalia se fa'avae mafolafola ma se fa'ailoga U po'o le V i le tasi pito. O lenei notch e fai ma moega pepe mo le mulivae o le seevae. E masani ona fa'apipi'iina i 'au po'o le u'u mo le leverage, e tu'u le ta'avale ta'avale i luga o se mea mautu ma le fa'ailoga e fa'asaga i luga.

Auala e Galulue ai

Fa'aaogaina o se vaieliseevae seevaee tuusa'o: tu i luga o le vae e tasi ma fa'aofi le mulivae o lou seevae i totonu o le notch o le seevae seevae. Fa'asaga lelei le fa'ailoga i tua o le mulivae o le seevae. Faatasi ai ma lou isi vae, oomi i lalo le au po'o le u'u o le seevae seevae. O lenei gaioiga e faʻaogaina ai le seevae mai lou vae e ala i le tuleia i luga o le mulivae, faʻafaigofieina se aveese lamolemole ma leai se taumafaiga.

Fa'amanuiaga i Tagata fa'aoga

O le aoga muamua o le welly boot jack o lo'o taoto i lona fa'aoga faigofie. E fa'afaigofie ai le aveeseina o seevae o Ueligitone, aemaise lava pe a fa'amalieina ona o le ofuina po'o le susu. E ala i le tu'uina atu o le malosi fa'alelei, e fesoasoani le ta'avale ta'avale e fa'asaoina le sa'o o le fausaga o le seevae, e puipuia ai le fa'aleagaina e mafai ona tupu mai le toso fa'amalosi e lima.

Fa'atinoga ma le Tausiga

A uma ona fa'aoga, o le teuina o le welly boot jack e faigofie lava. Taofi i se nofoaga talafeagai e faigofie ona maua mo le faʻaaogaina i le lumanaʻi. O lenei meafaigaluega aoga e faʻaleleia atili ai le faʻaogagofie ma faʻamautinoa e aveese lelei seevae o Ueligitone, faʻaumiumi ai le ola ma faʻatumauina a latou galuega.

Fa'ai'uga

I le faaiuga, o le Welly Boot Jack e faʻaalia ai le faigofie ma le lelei, e atagia ai le atamai o meafaigaluega ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga i aso uma. Pe fa'aaogaina i nu'u i tua po'o si'osi'omaga i le taulaga, o lona sao i le fa'aleleia atili o le mafanafana ma le fa'asaoina o seevae e avea ai ma soa fa'apelepele mo tagata fa'atau seevae i le lalolagi atoa.

O le isi taimi e te tauivi ai ma le tosoina o au va'alele, manatua le welly boot jack - o se meafaigaluega la'ititi e tele sona a'afiaga i le fa'atinoina ma le fa'aogagofie.


Taimi meli: Iuni-26-2024